woensdag 30 maart 2011

koffie in een kadoverpakking

Deze verpakking heb ik een tijdje geleden gemaakt voor iemand die een ongeval gehad heeft.
Ik heb er vers gemalen koffie in gedaan en het pakje een beetje opgefleurd.
Hij was er hartstikke blij mee!

Met deze creatie doe ik trouwens mee aan de chalenge van girlscardsworld.








dinsdag 29 maart 2011

kleine kado labeltjes

Nou ik ben helemaal weg hoor van het scrappen met karton. Het geeft zo een leuk resultaat.
Dus...je kan het wel raden, mijn volgende werkjes zijn ook op basis van karton.  :)
Hopelijk zijn jullie het nog niet beu!?

De meeste van mijn plaatjes haal ik bij the graphics fairy. Daar staan altijd zulke leuke dingen op.





maandag 28 maart 2011

labels

Vrijdagavond was dus een flopavond... Kan iedereen wel eens overkomen vermoed ik...
Dus ben ik zaterdagnamiddag maar weer met frisse moed begonnen en heb ik nog 2 labels bijgemaakt met als basis een stukje karton.



kaartje

Vrijdagavond weer aan de knutsel geweest. Ik had ergens op een blog (sorry, weet echt niet meer waar) een leuk voorbeeld gezien van een kaartje en die wou ik ook wel eens maken.
Uiteindelijk had ik blijkbaar mijn knutselavondje niet en dus is het resultaat van de kaart alles behalve naar mijn zin.
Ik zet er toch even een foto van bij. Kwestie van jullie te laten zien hoe het zeker niet moet :)

Groetjes



dinsdag 22 maart 2011

vintage label

Goedemorgen iedereen!

Gisterenavond heb ik een vintage label gemaakt met een stukje ordinair karton en scrappapier. Ik vond het zo leuk om het te maken dat er waarschijnlijk nog wel meerdere zullen volgen.

maandag 21 maart 2011

om van te snoepen

Vandaag heb ik mijn winkel weer een andere 'look' gegeven. Ik heb een oude reiskoffer genomen en hierin een beer geplaats. Door de benen van de beer kwamen er als het ware 3 'vakken' vrij. Hierin heb ik dan verschillende soorten oud snoep gelegd. Geen vervallen snoep hoor, ik bedoel met een oude uitstraling :)

Ouderwets lekker!!!

kaarsjes

21 maart. Vandaag is officieel de lente begonnen. Geen donkere dagen meer, geen lange avonden binnen. De tijd om kaarsjes aan te steken is voorbij. En hier heb ik gebruik van gemaakt. Ik heb mijn kaarsen die ik nog over had versierd, zodat ik er toch ook in de zomer van kan genieten. En volgende winter...geniet ik van hun vlammetje...







zaterdag 19 maart 2011

Even tussendoor

Hoi hoi

Ik ben momenteel met een projectje bezig, maar ik heb nog geen tijd gehad om het volledig af te werken.
Zo zonde vind ik het, lekker 's avonds aan de knutsel tot je opeens schrikt hoe laat het al wel niet is. Tijd voor bed dus...en dat terwijl je werkje nog niet af is. Ontzettend jammer. Vooral als je dan de dag nadien niet onmiddellijk tijd hebt om het verder af te werken.

Maar ik wou jullie toch niet te lang zonder berichtje van me laten en daarom zet ik er even een kadertje op wat ik een tijdje geleden al gemaakt heb. Hopelijk vinden jullie hem leuk!



donderdag 17 maart 2011

Hmmmm chocolade

Wat heb ik toch een leuke job!!
Ik ben vandaag voor de zaak bezig geweest en heb toch nog kunnen knutselen. Kan het nog beter?!
Ik vond mijn pralinentoog zo kaal zonder naamkaartjes en dus heb ik er maar gelijk gemaakt. Zo weten de mensen vanaf nu ook precies wat ze kopen. (zonder dat ik het 10 keer moet herhalen :) )
Ikzelf houd niet zo van tierlantijntjes en heb dus ook deze kaartjes bewust sober gehouden. Het gaat er tenslotte om dat de mensen weten wat er in de pralines zit.
Eingelijk wou ik eerst een swirl in de hoek stempelen maar aangezien mijn stempels er veel te groot voor zijn, heb ik gekozen voor een klein vlindertje. Fleurt gelijk weer op en geeft een zomers gevoel.






























En geef toe, het toont toch al heel anders zo he. (ook al is de foto verschrikkelijk slecht genomen!)
















Nu  alleen nog een leuke manier vinden om mijn koffiepotten op te vrolijken. Ook weer niet te druk, zodat de mensen de koffiebonen nog zien zitten uiteraard.
Maar daar moet ik nog even over brainstormen hoor :)















Ideetjes zijn uiteraard altijd welkom...

dinsdag 15 maart 2011

home sweat home

We hebben echt een zalig weekje Engeland achter de rug. De countryside heeft ons weer helemaal opgeladen zodat we er weer ten volle kunnen invliegen! Het zonnetje hebben we ook weer mee terug genomen zodat we ook hier nog een beetje na kunnen genieten.

Alles is er zo anders dan hier. Wat ik vooral heel leuk vond is dat elk huisje een eigen naam heeft. Heel bijzonder.
Ik heb ook heel wat leuke spulletjes gevonden om te knutselen en om ons huisje een beetje mee aan te kleden. Foto's ervan zullen hier ongetwijfeld nog volgen!
Ik kan bijna niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Alleen zal ik eerst aan de poets en de was mogen hier denk. Een van de nadelen van op vakantie gaan :(

Verder wacht ik ook in spanning de uitslag van Lenet's challenge af.
En wat duurt dat wachten LANG!!

zondag 6 maart 2011

England here we come!

Bye bye, zwaai zwaai Belgie...en welkom Engeland!!
Er even een weekje tussen uit. Lekker zoeken naar originele ideetjes en rommelen tussen al de antiek.
ZALIG.

Tot volgende week!!!

notitieboekjes

Gisterenavond nog een paar notitieboekjes versierd met restjes behangpapier. Wel leuk zo, lijkt net stof.

Blij verrast!!

Wat was ik blij gisteren toen ik mijn blog open deed!! Een super verrassing! Ik heb mijn allereerste volger. JOEPIE. Dank je wel Lenet. En bedankt voor je complimentjes.
Ik was zo door het dolle heen dat ik me toch maar eens gewaagd heb aan een knutseltje met papier van eline's huis. Ik heb het al zo lang liggen maar ik was gewoon te bang om ermee aan de slag te gaan. Bang om van zulk mooi papier iets verkeerds te maken.
Nou goed begonnen is half gewonnen zeggen ze. Alleen liep het bij mij niet zo vlotjes :( Ik had mijn papier veel te klein afgesneden, zodoende dat ik er niets mee kon. Kan je je wel voorstellen dat ik maar een klein beetje gevloekt heb?! Maar de aanhouder wint, en dus heb ik toch maar even doorgezet. Het resultaat is een klein kijkkastje, wat een mooi plaatsje gaat krijgen ergens aan de muur.

vrijdag 4 maart 2011

Mijn klosjes

Zoals beloofd...hierbij mijn versie van de klosjes.
Aangezien ik nog niet zo lang bezig ben met scrappen en dus ook nog niet veel spulletjes in huis heb, heb ik me moeten behelpen met de dingen die ik wel al had. Het was even zwoegen, maar uiteindelijk vind ik ze toch geslaagd.














nog even een close up van alle 3
















Hiermee doe ik dus mee aan de challenge van lenet . Neem zeker eens een kijkje op haar blog, er staat een heel duidelijke tutorial op.

donderdag 3 maart 2011

De aller eerste keer

Hier gaan we dan. Het allereerste berichtje op deze blog. Het is allemaal nog heel nieuw voor me, dus het zal een tijdje duren voordat mijn blog er precies uitziet zoals ik wil. Eigenlijk had ik helemaal niet de intentie om een eigen blog te maken. Maar ik had zo een leuke challenge gezien waar ik absoluut wou aan deelnemen en dat kon alleen als je een eigen blog hebt. Dus zodoende werd nostalgic Ghanya geboren. :)